Dorthe Helsby

Jeg hedder Dorthe Helsby. Jeg bor på Midtsjælland, på landet – sammen med min mand og vores hunde. Vi har fire Landseer i alle aldre, hvoraf den yngste er fra eget opdræt.
Jeg har altid haft hunde og tidligere havde vi Berner Sennen, men er med tiden skiftet til Landseer.

Både min mand og jeg er aktive hundeejere og vi bruger al vores fritid på hundene. Vi træner vandredning, lydighed, trick og dogdancing. Vi træner aktivt med alle hundene og elsker desuden vandreture i skove og på stranden.

Hundens adfærd har altid fyldt mig med nysgerrighed og passion. Jeg har altid forsøgt at forstå, hvorfor hunde gør som de gør, både i samværet med os mennesker og med deres artsfæller. Hvad er deres motivation og hvad igangsætter en adfærd. For når vi forstår hundens bevæggrunde, er vi langt bedre i stand til at ændre en adfærd og skabe en god kommunikation.

Når vi kommunikerer med hunden, lytter til den og prøver at forstå den, opnår vi et betydelig bedre samspil med hunden, og det gør hverdagen både nemmere og sjovere. Hunden har masser af sprog og vi kan lære at forstå, hvad den udtrykker.

Som udannet adfærdsrådgiver er jeg klædt på til at finde svarene på alle disse spørgsmål og har oparbejdet en solid viden om hundens adfærd, dens sprog og motivation. Med afsæt heri tilbyder jeg adfærdsrådgivning og hjælper med, hvordan vi lærer hunden, hvad det er vi ønsker den skal gøre. Jeg anvender udelukkende positive metoder i mit arbejde med hundene. Hundens velfærd er det vigtigste og en kæmpe drivkraft for mig.

Jeg sørger for hele tiden at holde mig orienteret om nyeste viden om hundens adfærd, sprog, og nyeste træningsmetoder og deltager derfor løbende på kurser og seminarer – for at blive endnu klogere og få ny inspiration til mit arbejde. Jeg er medlem af SEA (Sammenslutningen af Eksaminerede Adfærdsrådgivere). Det er din garanti for, at jeg har gennemgået en meget omfattende teoretisk og praktisk uddannelse, og at jeg hele tiden holder mig opdateret på nyeste viden. Se listen nedenfor.

Tlf: 24419909
Mail: dorthe@helsbygaard.dk

Kontakt mig
Adfærdsrådgiver
Dorthe Helsby Adfærdsbehandler
Dorthe Helsby Uddannelse
SEA logo
Resolving challenging behaviour
Advanced Animal Training